2022. február 16.

KAPELLA2 PROD verzióváltás 2022.02.22-én 13:00 órától

KAPELLA2 PROD verzióváltás 2022.02.22-én 13:00 órától 

A VPE Kft. 2022.02.22-én kedden 13:00 órától frissíti a KAPELLA2 PROD környezetét.

 

A frissítés keretében hibajavítások mellett kihelyezésre kerül a Vágányzári technológia számának megadása fejlesztés és a hozzá kapcsolódó RailML 2.14-es sémaverzió is.

 

A frissítés rendszer leállással nem jár, de kisebb lassulások, munkamenet szakadások előfordulhatnak.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

A frissítéssel kihelyezendő új funkció részletei, működése

Vágányzári technológia szám megadása:

Menetvonal igények benyújtásánál vagy a már korábban kiutalt menetvonal igény módosításánál lehetőség lesz egy szabad szöveges mezőben megadni annak a vágányzári technológiának a Nyilvántartási számát, ami indokolta a vágányzári menetrendnek megfelelő menetvonal igény benyújtását, vagy a meglévő menetvonal módosítását.

Ha módostás keretében kerül megadásra a nyilvántartási szám, vagy a korábban megadott érték kerül módosításra és amennyiben a módosítás csak a erre vonatkozik, , az csak egy verziós módosításnak minősül, tehát automatikusan kiutalódik (48 órán belül a tényadatra várást követően), árajánlat nem módosul, szolgálati mentrend változatlan.

A menetvonal adatlapján a változások gombra kattintásnál megjelenítésre kerül, hogy új értékként került megadásra a nyilvántartási szám, vagy változott miről mire.

A nyilvántartási szám az igénylistázóban és a csomag listázóban is új szűrési paraméter lesz, így ennek megadásával ki lehet majd nyerni azokat a menetvonal igényeket, amelyek a szűréskor megadott nyilvántartási szám miatt kerültek beadásra, vagy módosításra.





Vissza