2020. november 20.

Új riporokkal bővül az Opendata honlap

Új riport: Vasútvállalat sűrűség

Hány vasúti társaság szállít utasokat és vesz részt az áruforgalom lebonyolításában a magyarországi vasúti hálózaton? Mielőtt tovább olvasna kérjük, tippeljen! Lehet, hogy az eredmény meg fogja lepni Önt is.

…..

A magyar vasúti hálózaton már több mint 50 vasúti társaság tevékenykedik!

Ha kíváncsi mely hónapokban hányan voltak jelen, ezen belül milyen volt a termékcsoport szerinti megoszlásuk, akkor egyik legújabb riportunkban megtalálhatja ezeket az információkat. Ezentúl, a „Vasútvállalat sűrűség” térképes megjelenítésén, színek segítségével azonnal jól átfogó összképet is kaphat az egész hálózatról. A fenti kérdések mellett még arra is válaszol a riport, hogy a vasúti pályahálózat egyes elemi szakaszaira milyen vasútvállalati jelenlét jellemző, továbbá lehetőséget ad, hogy interaktív módon saját magunk készítsük el azoknak a vonalaknak a térképét, ahol például 1-5 cég aktív, vagy ahol 40-nél is több működik.

 

Játékos ismereti teszt: OD Kvíz

Ha az előző adat meglepő volt, vagy csak egyszerűen szeretné tovább tesztelni vasúti ismereteit, ajánljuk OD Kvízünket, amelyben összeállítottunk néhány kérdést a VPE Kft. Open Data honlapján található információkból. Reméljük, több érdekességet is talál majd a válaszok között és a kvíz felkelti érdeklődését menüpontjaink valamennyi riportjának megtekintésére!

Terveink szerint ez egy sorozat első része, így játékosabb, könnyedebb formában is folyamatosan értesülhet majd a honlap friss információiról.

 

VPE Kft. Közleményértesítő feliratkozása új lehetőséggel bővült

Amennyiben első kézből szeretne értesülni a VPE Kft. által feldolgozott adatokból kinyerhető új információkról, már van lehetőség az Open Data hírekre való feliratkozásra a VPE Kft. honlapján. A kapott tájékoztatókból így lehetősége lesz kiválasztani az Önt leginkább érdeklő riportokat, és biztosan nem marad le Önnek fontos elemzésekről, csak azért, mert nincs ideje Open Data honlapunkat folyamatosan látogatni. Iratkozzon fel, csak három kattintás!

https://www2.vpe.hu/hirlevel

 

 

Jó adatböngészést, elemzést kívánunk!

Észrevételeiket, kérdéseiket, javaslataikat az opendata@vpe.hu címen várjuk!

Vissza