2019. április 9.

KAPELLA 2 frissítés 04.11

Tisztelt Partnereink!

 

Tájékoztatjuk önöket, hogy a KAPELLA2 rendszer PROD környezete 2019.04.11-én 13:30-tól frissítésre kerül.

 

A frissítés leállással nem jár, azonban kisebb lassulások előfordulhatnak.

 

A frissítést követően az alábbi új fejlesztések/javítások lesznek elérhetőek:

 

  • Interfészen keresztüli csomag lemondás esetén opcionálisan megadható lesz a külső azonosító. Interfészen keresztül kommunikáló cégek már megkapták az ehhez kapcsolódó IF leírást.
  • A 2019/2020 menetrendi időszakra vonatkozó fizetendő díjak és felárakkal felkészítettük a rendszert, újabb az előző menetrendi időszakhoz képesti elszámolási szabály t a hatályos HÜSZ nem tartalmaz.
  • PHM/HJ/KFJ szervezethez rendelt felhasználók esetén egy új szerepkör kerül bevezetésre, ami arra ad lehetőséget, hogy kizárólag előtervezést (tanulmány menetrend és árajánlat kalkuláció) rögzíthessen az, aki ezt a jogot megkapja. PHM felhasználók esetén a felhasználónak kell megadnia azt az igény rögzítése során, hogy milyen terméktípusra (A,B,C,D,E) szeretne árajánlatot kérni. A korábban megadott Menetvonal/szolgáltatás igények rögzítése szerepkörben továbbra is megmarad az Előtervezések rögzítési joga, így azt külön kérni nem kell, viszont ha a leendő felhasználónak szeretnének csak Előtervezés rögzítése szerepkört biztosíttatni, akkor azt kérjük a szokásos módon jelezzék a VPE Kft. felé.
  • Több észrevétel is beérkezett hozzánk, hogy a K2 rendszer listázója bizonyos esetekben nem eléggé gyorsan reagál. Ebben a témakörben is történtek javítások. A frissítés után reményeink szerint a válaszidők javulni fognak.

VPE Kft





Vissza